Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğan bebeğe isim koymak

Rüyada doğan bebeğe isim koymak

Rüyada doğan bebeğe isim koymak sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, kötü şeyler ile karşılaşsa bile daha sonra seyahat sırasında çeşitli kararlar vermiş olarak geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doğan bebeğe isim koymak gördüyseniz:

  • Bir plan, düzenleme veya randevu bazı konuların gelişiminde ya da ilerlemesinde etkili olabilir.

Rüyada doğan bebeğe isim koymak adının tüm dünyaya yayılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada yeni doğan bebeğe isim koymak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına tabir olunur.

Rüyada doğan çocuğuna isim koymak yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir bebeğe isim koymak verimliliğinin artacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada erkek bebek doğurmak ve isim koymak ana baba sözü dinlemeye, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine inanılır.

Rüyada bebeğe isim koyduğunu görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğe isim koymak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, hem moral hem de çareler bulacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek isim koymak yalnız kalmak isteyeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments