Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin yüzdüğünü görmek

Rüyada bebeğin yüzdüğünü görmek

Rüyada bebeğin yüzdüğünü görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, hayatının tamamen altüst olacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, kişisel problemlerini çözeceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine inanılır.

Rüyada bebeğin yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Aşırı masraflar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada bebeğin yüzdüğünü görmek zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına işarettir.

Rüyada bebek yüzdürmek büyük işlere girileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada bebekle yüzmek kötü gününden de geri duracağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine inanılır.

Rüyada suda bebek yüzdürmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada denizde bebekle yüzmek çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebekle denizde yüzmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, kısa süre içinde hayal ettiği şeylere kavuşacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret eder.

Rüyada denizde bebek yüzdürmek mekân değiştireceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, ters giden durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir bebekle yüzmek çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine ve sosyal hayatta sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments