Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir bebekle yüzmek

Rüyada bir bebekle yüzmek

Rüyada bir bebekle yüzmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, yüksek diploma alacağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada bir bebekle yüzmek gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla bilgi edinirseniz o kadar rahat ilerleyebilir veya mevcut durumunuzu koruyabilirsiniz.

Rüyada bebekle denizde yüzmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde bebekle yüzmek işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine, karanlık zamanların aydınlanacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına inanılır.

Rüyada bebeğin yüzdüğünü görmek yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek yüzdürmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hayallerin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeği denizde yüzdürmek sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına yorulur.

Rüyada suda bebek yüzdürmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada bebekle yüzmek bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına delalet eder.

Rüyada bebeği yüzdürmek yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına, daha iyi imkânlara sahip olacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments