Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin yanında yılan görmek

Rüyada bebeğin yanında yılan görmek

Rüyada bebeğin yanında yılan görmek sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine delalettir.

Rüyada bebeğin yanında yılan gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada bebeğin yanında yılan görmek değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine yorulur.

Rüyada yılanın yanından geçmek çocuk sahibi olunacağına, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada başkasının yanında yılan görmek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, çok sıkıntılı durumlara düşeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının yanında yılan görmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine alamet eder.

Rüyada yanında yılan görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin yolundan çıkacağına, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün yanında yılan görmek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın yanından geçtiğini görmek borçlarının çoğalacağına, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına delalet eder.

Rüyada suyun yanında yılan görmek işinden çıkarılacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments