Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sesli gaz çıkardığını görmek

Rüyada sesli gaz çıkardığını görmek

Rüyada sesli gaz çıkardığını görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, gülüp eğleneceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sesli gaz çıkardığını gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Rüyada sesli gaz çıkardığını görmek kazançlı çalışmalar yapılacağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına işarettir.

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin gaz çıkardığını görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının gaz çıkardığını görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada gaz çıkardığını görmek yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, dünya malı edineceğine delalettir.

Rüyada gaz çıkaran birini görmek bol kazançlı günler geçireceğine, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının gaz çıkardığını görmek bir sebeple ailesi içinde tartışmaların yaşanacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine, çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada sesli gaz çıkarmak dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments