Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiye kıyafet görmek

Rüyada abiye kıyafet görmek

Rüyada abiye kıyafet görmek onuruna ve şerefine leke süreceğine, gireceği bir ortaklıkta çok büyük bir sorunla karşılaşacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, yetki sahibi olacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine işaret eder.

Rüyada abiye kıyafet gördüyseniz:

  • Çok fazla hassas düşünmemeli yapılan güzelliklere izin vermelisiniz.

Rüyada abiye kıyafet giydiğini görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına inanılır.

Rüyada abiye kıyafet almak yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulur.

Rüyada abiye kıyafetler görmek sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, girilen işlerde şansın yüksek olacağına, çok hayırlı günler görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada abiye kıyafet görmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına inanılır.

Rüyada abiye kıyafet giymek aradaki buzların eritileceğine, ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renk abiye giymek insanlar arasında iyi anılır olacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı abiye giydiğini görmek hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz abiye elbise giymek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, vefalı davranışları ile herkesin takdirini kazanacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments