Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin altını bezlemek

Rüyada bebeğin altını bezlemek

Rüyada bebeğin altını bezlemek sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin altını bezlemek gördüyseniz:

  • İnsanların nabzına göre şerbet vermeniz gerekebilir.

Rüyada bebeğin altını bezlemek cesaret edip kimsenin denemediği şeyleri gerçekleştireceğine ve başarılı olacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada bebek altını bezlemek istediklerini rahatlıkla elde edeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada bebek bezlemek alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına işaret eder.

Rüyada erkek bebek bezlemek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini bezlemek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, heveslerinin de azalacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini bezlemek rakiplerin üzüleceği bir adım atılacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına alamet eder.

Rüyada alt bezlemek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada altın ve bebek görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments