Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini bezlemek

Rüyada kendini bezlemek

Rüyada kendini bezlemek sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini bezlemek gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere önem vermek gerekiyor.

Rüyada bebek altını bezlemek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebek bezlemek zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini bezlemek ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bebeğin altını bezlemek bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine rivayet eder.

Rüyada alt bezlemek işini büyüteceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birini bezlemek işinin gücünün yaver gideceğine, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek bezlemek şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, tüm dileklerin tutacağına, insanlar tarafından sevilip sayılmaya ve sağlıklı ve mutlu bir hayat geçirileceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments