Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin altına kaka yaptığını görmek

Rüyada bebeğin altına kaka yaptığını görmek

Rüyada bebeğin altına kaka yaptığını görmek çok yıpranacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, her açıdan farklılıklar olacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına delalettir.

Rüyada bebeğin altına kaka yaptığını gördüyseniz:

  • İlerleme hızınız artıyor.

Rüyada bebeğin altına kaka yaptığını görmek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına alamet eder.

Rüyada altına kaka yapan bebek görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, borçların artacağına inanılır.

Rüyada altına kaka yapan birini görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kakasını altına yapmak hedeflerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına delalet eder.

Rüyada altına kaka yapmak eşlerinin kapanacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun altına kaka yaptığını görmek borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada altına kaka yaptığını görmek ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada altına kaka kaçırmak çok büyük bir üzüntü duyacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments