Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından bir şey çıktığını görmek

Rüyada ağzından bir şey çıktığını görmek

Rüyada ağzından bir şey çıktığını görmek birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine işaret eder.

Rüyada ağzından bir şey çıktığını gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Rüyada ağzından bir şey çıktığını görmek evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada karnından bir şey çıktığını görmek yaşanan ailevi sorunların en kısa zamanda çözüleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, bazı sıkıntılar içerisine gireceğine tabir olunur.

Rüyada gözünde bir şey çıktığını görmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada burnundan bir şeyler çıktığını görmek siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına tabir olunur.

Rüyada burnundan bir şey çıktığını görmek bedeninin de iyileşeceğine, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına işaret eder.

Rüyada ağızdan bir şey çıktığını görmek hayırlı bir evlilik yapılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayarak bir şey istemek bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından ip çıktığını görmek ekmeğinin bereketleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments