Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği olan birini görmek

Rüyada bebeği olan birini görmek

Rüyada bebeği olan birini görmek evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, zafer ve zenginlik getireceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği olan birini gördüyseniz:

  • Sizden faydalanmaya veya sizi kötü göstermeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada bebek öldüğünü duymak işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, huzurunun eski haline döneceğine, rızkının eksileceğine, kazancının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada küçük bebek tabutu görmek elini eteğini hayattan çekeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, karlı ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek çalındığını görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, bunun şans olacağına işaret eder.

Rüyada bebek arabası görmek işlerine verimin hâkim olacağına, birden fazla ortakla iş kurulacağına, karanlık geçen günlere güneş doğacağına rivayet eder.

Rüyada bebeği balkondan atmak kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, ayıplanacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıkanan bebek görmek kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kucağında bebek olmak halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küçük bebek öpmek neşe ve sevinç içinde olacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments