Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebe görmek

Rüyada bebe görmek

Rüyada bebe görmek eğlenceli günler geçirileceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, bunun keyfini kutlama ya da eğlence yaparak çıkaracağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada bebe gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya yanaşmayan kişiler veya uzlaşmak zor olabilir.

Rüyada erkek bebege yemek yedirmek canını sıkılacağına, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına alamet eder.

Rüyada bebe pudrası görmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada bebege nar yedirmek yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansının da açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebe emzirmek evde dinlenmek zorunda olacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek bebege bakmak yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına delalet eder.

Rüyada bebe görmek bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ücüz bebege hamile olmak kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkek bebege sarılmak işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments