Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayram geldiğini görmek

Rüyada bayram geldiğini görmek

Rüyada bayram geldiğini görmek kurtuluşa kavuşacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, insanlarla uyumunun artacağına, işlerinin yarım kalacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, yaptığı işlerin kendisine başarı ve bol kazanç getireceğine, hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına ve zor geçen bir dönemin sonuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada bayram geldiğini gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işler daha da fazlalaşarak hayli zamanınızı alabilirler.

Rüyada bayram geldiğini görmek bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, hane içine ay doğacağına, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayram şekeri yemek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, düşmanlarından ve rakiplerinden kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayram sofrası görmek rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, edilen duaların kabul olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına işarettir.

Rüyada bayram namazı kaçırmak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, deniz kirli ise bu durumda da kayıplar yaşanacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada dini bayram görmek aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayram harçlığı almak yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayram şekeri dağıttığını görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, kısmetlerinin kapanacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işaret eder.

Rüyada cadı bayramı görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, rızkın kesilmeyeceğine, imkanlarının çoğalacağına ve hayatının kusursuz hale geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments