Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayrağı yerde görmek

Rüyada bayrağı yerde görmek

Rüyada bayrağı yerde görmek kişinin becerilerinin farkına varılacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, daha fazla kazanç elde edebileceği yolları keşfedeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayrağı yerde gördüyseniz:

  • Ayak eklemleriyle ilgili sorunlar kendini gösterdiğinde önemsememezlik etmeyin.

Rüyada yerde bayrak görmek akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, kucaklaşacağına alamet eder.

Rüyada bayrağı yerde görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yabancı bayrak görmek maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada asılı bayrak görmek dinin emirlerini hiçe sayacağına, kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada bayrağın yandığını görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil beyaz bayrak görmek borçluysa borcunu ödeyeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada düğünde bayrak görmek verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, güzel bir haneye sahip olunacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük türk bayrağı görmek kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine, çok kötü günler geçirileceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments