Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baykuşlar görmek

Rüyada baykuşlar görmek

Rüyada baykuşlar görmek eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, kendisine ulaşmak, yardımcı olmak isteyen yakınları ile iletişim kurmak yerine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, eline çok büyük kazanç geçeceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalet eder.

Rüyada baykuşlar gördüyseniz:

  • Parasal olduğu kadar duygusal açılardan da şanlısınız.

Rüyada baykuşun konuştuğunu görmek yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada öten baykuş görmek rakiplerin başarı kazanacağına, kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, aile hayatında yaşanan sorunların yavaş yavaş unutulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil baykuş görmek eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, attığı adımların kendisine sevinçli ve güzel olaylar olarak döneceğine delalettir.

Rüyada baykuşun baktığını görmek çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada falda baykuş görmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada eve baykuş girdiğini görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada ağaçta baykuş görmek bazı başka desteklere kavuşacağına, kırgınlıkların biteceğine, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına işaret eder.

Rüyada baykuşla göz göze gelmek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, mutluluk verici haberlerin alınacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments