Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baykuşla konuşmak

Rüyada baykuşla konuşmak

Rüyada baykuşla konuşmak duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, anne ve baba duası alınacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada baykuşla konuşmak gördüyseniz:

  • İmkansız şeyler vaat eden oluşumlardan ya da ürünlerden uzak durun.

Rüyada baykuşla konuşmak ailevi meselelerde tarafsız davranacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada baykuşu kovmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Rüyada baykuş eti yemek darlık ve yokluk çekmeyeceğine, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, imkân sahibi olacağına işarettir.

Rüyada öten baykuş görmek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada baykuşu öldürmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına, rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada kocaman baykuş görmek mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada baykuş yakalamak hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, uzunca bir süre büyük sıkıntılar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada siyah baykuş görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments