Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baykuş tutmak

Rüyada baykuş tutmak

Rüyada baykuş tutmak kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, ruhunu tüm kötülüklerinden arındıracağına, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, patlama noktasına geleceğine, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada baykuş tutmak gördüyseniz:

  • Ev, emlak gibi konularla ilgileneceksiniz.

Rüyada baykuşu tutmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, kendi işini kuracağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına inanılır.

Rüyada baykuş tutmak toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada siyah baykuş görmek ondan kazanç elde edeceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baykuşu öldürmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, ekmeğini alın teri ile kazanacağına, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada baykuşun uçtuğunu görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına işarettir.

Rüyada mavi baykuş görmek eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde baykuş görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına işarettir.

Rüyada dişi baykuş görmek eğer şifaysa da şifasını bulacağına, en çetin zorlukların aşılacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments