Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi baykuş görmek

Rüyada mavi baykuş görmek

Rüyada mavi baykuş görmek çok sıkıntılı ve zor durumlara düşeceğine, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına alamet eder.

Rüyada mavi baykuş gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Rüyada mavi baykuş görmek kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada baykuşlar görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına inanılır.

Rüyada suyun içinde baykuş görmek büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birçok baykuş görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, doğru karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçede baykuş görmek maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, evinin geçiminin zorlaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada baykuşu tutmak korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı baykuş görmek aile hayatında çok büyük sevinçler yaşayacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına delalettir.

Rüyada baykuşlu yüzük görmek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments