Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında saç görmek

Rüyada ağzında saç görmek

Rüyada ağzında saç görmek çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, rahatının yerinde olacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, bunun da geleceğine, atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına delalet eder.

Rüyada ağzında saç gördüyseniz:

  • İnsanların sözlerini kendiliklerinden tutmalarını beklerseniz çok beklersiniz.

Rüyada ağzından saç çıktığını görmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına delalet eder.

Rüyada ağzından saç çıkmak işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağzından saç çıkartmak sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağlayarak saç kesmek eşinin de kendisi gibi İslami kurallara uymaya çalışan, ağzından Allah ismini düşürmeyen, her işine duayla başlayan biri olduğuna, aile büyüklerine saygı göstereceği gibi, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine işaret eder.

Rüyada ağzında saç teli olduğunu görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, herkesin rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada ağzından saç kılı çekmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, fırsatları önceden görüp kişinin geleceği için çok doğru yatırımlar yapacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada ağzında saç olduğunu görmek dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sıkıntıların sona ereceğine inanılır.

Rüyada ağzından saç çıkmasını görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments