Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından saç çıkmasını görmek

Rüyada ağzından saç çıkmasını görmek

Rüyada ağzından saç çıkmasını görmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada ağzından saç çıkmasını gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce planlarınızdan bahsetmenizde fayda var.

Rüyada ağzından saç çıkmasını görmek eşiyle bahtiyar olacağına, varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına alamet eder.

Rüyada saç çıkması görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, iflası düşünmeden, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, çok hayırlı ve güzel haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kafasını toparlayamayacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağzında saç olduğunu görmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına ve bütün dileklerin bir bir gerçeğe dönüştürüleceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, bir sebeple zorluklara düşüleceğine delalettir.

Rüyada ağzından saç kılı çekmek daha çok çalışılacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına tabir olunur.

Rüyada ağlayarak saç kesmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ağzından saç çıkmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, kazancının tükenmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzından saç çıkartmak sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments