Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayılır gibi olmak

Rüyada bayılır gibi olmak

Rüyada bayılır gibi olmak rüyayı gören kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, başarı ve zafer kazanacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada bayılır gibi olmak gördüyseniz:

  • Olumsuz konuşmalar bir yana kimseyi övmeye bile kalkmamalısınız çünkü yanlış anlaşılabilirsiniz.

Rüyada bayılmış gibi yapmak şansın ve kısmetin açılacağına, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine delalettir.

Rüyada bayılır gibi olmak insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına delalet eder.

Rüyada bayılmış numarası yapmak size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyük baykus görmek sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada bayılan adam görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, rüya sahibinin kazancının artacağına, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz baykaluı görmek huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayılan insan görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada eşini bayılmış görmek alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, peşinde koşulan bir işte büyük bir ilerleme sağlanacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments