Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayılmış birini görmek

Rüyada bayılmış birini görmek

Rüyada bayılmış birini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, elinin darlaşacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, çok büyük mutluluk duyacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada bayılmış birini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda bir yol ayrımında olabilirsiniz.

Rüyada bayılıp yere düşmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada bayılan birini kucaklamak kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada bayılan kadın görmek aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, ön plana çıkacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulur.

Rüyada başkasını bayılmış görmek içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına delalet eder.

Rüyada deniz baykaluı görmek onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, beklediği haberin gelmeyeceğine, yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine tabir olunur.

Rüyada bay lmak çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, bereketin artacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına yorulur.

Rüyada büyük baykus görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok zor günler yaşayacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada bayılan bir kadın görmek ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, üzüntülerin biteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments