Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayılan bir kadın görmek

Rüyada bayılan bir kadın görmek

Rüyada bayılan bir kadın görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iş hayatının düzeleceğine, kendine olan güvenini yitireceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, kazancının çok düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bayılan bir kadın gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Rüyada bayılan kadın görmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bayılan bir kadın görmek karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine, anne babayla tatsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayılan birine yardım etmek beklenmedik kapıların açılmasına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine, anlaşmazlıkların ve kavgaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada adam bayıltmak çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayılmış gibi yapmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada bayılma numarası yapmak anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını bayılmış görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet etmektedir.

Rüyada deniz baykaluı görmek fikirlerinin can bulacağına, huzurlu günlerin biteceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments