Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayat balık görmek

Rüyada bayat balık görmek

Rüyada bayat balık görmek işinin gücünün yaver gideceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, zararların günden güne artacağına, kırgınların barışacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, fırsatların heba edileceğine alamet eder.

Rüyada bayat balık gördüyseniz:

  • Sunabilecekleriniz netleşmeden fikirlerinizi sır gibi saklamanızda fayda var.

Rüyada bayat balık görmek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayat pasta görmek geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayat ekmek görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bayat yiyecek görmek sıkıntıların sona ereceğine, suçlamalardan aklanılacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayat et görmek sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine, işlerin de hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bayat tatlı yemek mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hak yemeyeceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine bayat ekmek vermek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayat çikolata yemek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments