Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayat et görmek

Rüyada bayat et görmek

Rüyada bayat et görmek yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hileli durumlarla karşılaşılacağını, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, bolluk ve bereket elde edeceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bayat et gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınız hareketlenmeye başlıyor.

Rüyada bayat et görmek üst bir mevkiye terfiye alınacağına, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine inanılır.

Rüyada bayat ekmek yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına rivayet eder.

Rüyada birine bayat ekmek vermek yaptığı işlerden çok para kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına delalet eder.

Rüyada bayat çikolata yemek hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, bunları en doğru şekilde kullanacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına alamet eder.

Rüyada bayat ekmek görmek aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, düşlediği evliliğin gecikeceğine delalettir.

Rüyada bayat yumurta görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, bunalıma gireceğine rivayet eder.

Rüyada bayat simit görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada bayat yiyecek görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, bekar kimseler için eşlerinin yabancı uyruklu olacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments