Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı bayanı görmek

Rüyada aynı bayanı görmek

Rüyada aynı bayanı görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada aynı bayanı gördüyseniz:

  • Şikayet etmeyi veya umutsuzluğa kapılmamayı başarabilirseniz, yavaş yavaş önemini kaybetmeye başlayan ya da zayıflayan ilişkileri toparlama şansınız var.

Rüyada aynı bayanı görmek şansın ve kısmetin açılacağına, kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada hep aynı bebeği görmek dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada tekrar aynı kişiyle evlenmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine rivayet eder.

Rüyada biriyle aynı evde yaşamak malının artmasına, bereketlenmesine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinle aynı masada oturmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, sırların ortaya çıkmasına işarettir.

Rüyada aynı cinsle öpüştüğünü görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada hep aynı kişiye aşık olmak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada devamlı aynı insanı görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, hayatının güzelleşeceğine, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments