Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında arı görmek

Rüyada ağzında arı görmek

Rüyada ağzında arı görmek nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına, bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, gençliğin verdiği acemiliğini geride bırakacağına, sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, sorunların yeni sorunlar doğuracağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine delalettir.

Rüyada ağzında arı gördüyseniz:

  • Belli bir konuyu açıklığa kavuşturmak, istediğiniz noktanın anlaşılmasını sağlamak, mesaj vermek veya isteklerinizin yerine gelmesi için konuşma yapmak istiyorsanız elinizden geldiğince kibar olmaya çalışmalısınız.

Rüyada ağzından arı çıktığını görmek parlak bir kariyere sahip olunacağına, gönül kapılarını açacağına, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzında arı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arı iğnesini çıkarmak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada anaç arı görmek mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada arı olmak her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulur.

Rüyada arı sürüsü görmek yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, rahat bir hayata adım atılacağına inanılır.

Rüyada sürü halinde arı görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına yorulur.

Rüyada arıların kovaladığını görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, konforunun artacağına, uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments