Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batak su görmek

Rüyada batak su görmek

Rüyada batak su görmek büyük atılımlar yaparak epey kazanç getirecek çalışmalar ortaya koyacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, zafer ve bol kazanç getireceğine, huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada batak su gördüyseniz:

  • Vizyonunuzu sezgilerinizle birleştirmeniz durumunda ise, her şey harika olabilir.

Rüyada batak su görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada çamur batağı görmek hayal kırıklığına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada batağa saplanmak kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine tabir olunur.

Rüyada batağa batmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, kazancının çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada batak oynamak yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine, önünü açacağına, gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada batak çam görmek mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, tatsızlıklar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada suyun önünü kesmek aile bireyleri arasındaki sorunların çözüm bulacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su yalağı görmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, hastalıklarının azalacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments