Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başvuruda bulunmak

Rüyada başvuruda bulunmak

Rüyada başvuruda bulunmak ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet eder.

Rüyada başvuruda bulunmak gördüyseniz:

  • Hızlı hareket etmeniz durumunda istediğiniz başarıyı elde edebilirsiniz.

Rüyada iş başvurusunda bulunmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, çalışmaların beğeni almayacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına inanılır.

Rüyada iş başvurusunda bulunduğunu görmek hayatının ve işlerinin alt üst olacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına işaret eder.

Rüyada başvuruda bulunmak elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine işaret eder.

Rüyada sınav başvurusu görmek yüzünün kızaracağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada iş başvurusu yaptığını görmek rahat bir yaşama kavuşulacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine rivayet eder.

Rüyada yeni iş başvurusu yapmak gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sınav başvurusu yapmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada iş başvurusu yapmak rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments