Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kulağına sinek kaçmak

Rüyada kulağına sinek kaçmak

Rüyada kulağına sinek kaçmak maddi yükümlülüklerin artacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine, geç de olsa huzura erileceğine, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kulağına sinek kaçmak gördüyseniz:

  • Sizi uğraştıran bazı şeyleri sonuca bağlayabilirsiniz.

Rüyada kulağına sinek kaçmak kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine inanılır.

Rüyada kulağına sinek kaçtığını görmek atılan adımların getireceği zorlukların ve kişinin uğradığı haksızlıkların sona ereceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağzına sinek kaçmak zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada burnuna sinek kaçmak hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada gözüne sinek kaçmak her işinde iyilikle karşılaşacağına, yetki ve söz sahibi olacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulağına su kaçmak çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, başarıları ile tanınacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kara sinek görmek kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada evden sinek kovmak kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments