Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasıyla nikah kıymak

Rüyada başkasıyla nikah kıymak

Rüyada başkasıyla nikah kıymak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, güzel haberler alacağına, anne babayla tatsızlık yaşanacağına, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına, imkânlarını kaybedeceğine, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına inanılır.

Rüyada başkasıyla nikah kıymak gördüyseniz:

  • Sakin olup bir an önce kurtulmaya bakın.

Rüyada evde nikah kıymak bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş biriyle nikah kıymak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada zorla nikah kıymak işlerin de hafifleyeceğine, rekabet edebilme gücünün artacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Rüyada erkekle nikah kıymak edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine rivayet eder.

Rüyada başkasıyla nikah kıymak masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, müjdeli haberle geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşiyle nikah kıymak hayırlı ve iyi kişilerle karşılaşacağına, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, şansının ve kısmetinin de açılacağına delalet eder.

Rüyada imam nikahı kıydığını görmek ele geçen kazancın azalacağına, beddua ve ah alacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikah kıymak ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına, sıkıntılarının kısa süreceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments