Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının yüzük taktığını görmek

Rüyada başkasının yüzük taktığını görmek

Rüyada başkasının yüzük taktığını görmek çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, dertlerine derman bulacağına, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına delalettir.

Rüyada başkasının yüzük taktığını gördüyseniz:

  • Taşınan veya raya soğukluk giren arkadaşlarınız söz konusu olabilir.

Rüyada nişan yüzüğü taktığını görmek işlerinin iyi gideceğine, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına tabir olunur.

Rüyada çok yüzük taktığını görmek kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, acı tecrübeler edineceğine delalettir.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük taktığını görmek kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada gümüş yüzük taktığını görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun yüzük taktığını görmek iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, rahatın kaçacağına, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına inanılır.

Rüyada nişan yüzüğünü taktığını görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kendisini kalıcı mutluluğa, başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının gümüş yüzük taktığını görmek çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, güç ve kudret kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada tektaş yüzük taktığını görmek maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments