Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üzerinde beyaz elbise giymek

Rüyada başkasının üzerinde beyaz elbise giymek

Rüyada başkasının üzerinde beyaz elbise giymek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine, keyfe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının üzerinde beyaz elbise giymek gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Rüyada beyaz ve mavi elbise giymek kişisel problemlerini çözeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ve beyaz elbise giymek belalara denk gelmeyeceğine, maddi olanakların artacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz incili elbise giymek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz taşlı elbise giymek stresli bir ortama gireceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gelinlik gibi beyaz elbise giymek elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının beyaz elbise giydiğini görmek endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Rüyada üzerinde beyaz elbise giymek dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tüllü elbise giymek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments