Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının üzerinde akrep görmek

Rüyada başkasının üzerinde akrep görmek

Rüyada başkasının üzerinde akrep görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, her geçen gün başarılarının artacağına, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada başkasının üzerinde akrep gördüyseniz:

  • Birilerinin ihmali veya aptallığı yüzünden önem verdiğiniz bir konu toptan yıkılabilir.

Rüyada akrep tarafından sokulmak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, çıkış yolları bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuyruksuz akrep görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve haksızlığa uğranılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine delalettir.

Rüyada zıplayan akrep görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet eder.

Rüyada pembe akrep görmek herkesi kendisine hayran bırakacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine işaret eder.

Rüyada akrep ezmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına işarettir.

Rüyada binlerce akrep görmek sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına, görme ve alma şansına sahip olacağına, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada elde akrep görmek kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada tarlada akrep görmek yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments