Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının sırtında kıl görmek

Rüyada başkasının sırtında kıl görmek

Rüyada başkasının sırtında kıl görmek bayram tadında bir ömür geçireceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, güzel günlerin sona ereceğine, hataların düzeltileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sahip olduklarının hesabını tutmakta zorlanacak kadar büyüyeceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının sırtında kıl gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Rüyada sırtını kıllı görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, üzüntülerinin son bulacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta kıl görmek sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, kendisine yeni bir hayat kurup yeni bir iş bularak yeni bir şeyler gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada sırta kıl görmek problemleri teker teker çözeceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sırtını kıllı görmek hayatındaki engellerin ve aksiliklerin de ortadan kalkacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin sırtında kıl görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına tabir olunur.

Rüyada bir kadının sırtını kıllı görmek asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi sırtını kıllı görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada sırtından kıl koparmak kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kendisini işine veremeyeceğine, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments