Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının saçının beyazlamasını görmek

Rüyada başkasının saçının beyazlamasını görmek

Rüyada başkasının saçının beyazlamasını görmek güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, işlerden hayır gelmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sadece maddi gücünün değil aynı zamanda manevi gücünün de ömür boyu süreceğine, bir anda yükseleceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının saçının beyazlamasını gördüyseniz:

  • Birbirinizin isteklerini yerine getirerek daha da mutlu olacaksınız.

Rüyada beyaz saç kopartmak sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını beyaz görmek yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına, karşılığını bulacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine yorulur.

Rüyada birkaç tel beyaz saç görmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, dünya hayatından yana da razı geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını beyazlamış görmek oturduğu evi değiştirip, daha büyük ve konforlu bir eve taşınacağına, ferahlık veren sözler duymaya, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına inanılır.

Rüyada saçın bir kısmının beyazlamasını görmek sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün saçlarını beyaz görmek sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saç çıktığını görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, işlerin büyüyeceğine, kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada kısa ve beyaz saç görmek kişinin evlatlarının artacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments