Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının otobüse bindiğini görmek

Rüyada başkasının otobüse bindiğini görmek

Rüyada başkasının otobüse bindiğini görmek pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, birçok ortaklık kurulacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına alamet eder.

Rüyada başkasının otobüse bindiğini gördüyseniz:

  • Yeni bir eğitime başlayabilirsiniz.

Rüyada otobüse bindiğini görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının otobüse bindiğini görmek nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına işaret eder.

Rüyada birinin otobüse bindiğini görmek zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının otobüse bindiğini görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına alamet eder.

Rüyada otobüse bindirmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, elindeki ile yetinmeyi bilen, çok küçük bir bütçeyle büyük işlere imza atan biri olduğuna delalet eder.

Rüyada birini otobüse bindirmek verilen sözlerin tutulamayacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine alamet eder.

Rüyada otobüs bindiğini görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye otobüsüne bindiğini görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kısmetlerinin de kapanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments