Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüs bindiğini görmek

Rüyada otobüs bindiğini görmek

Rüyada otobüs bindiğini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, arzularının yerine geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, hayattan her istediğini alacağına, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına tabir olunur.

Rüyada otobüs bindiğini gördüyseniz:

  • İsteklerinizi elde etmenize yarayacak planlar yapmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada birinin otobüse bindiğini görmek rüyayı gören kişinin hem iş, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının otobüse bindiğini görmek büyük bir kazanca ve mevkiye sahip olunacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada otobüse bindiğini görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının otobüse bindiğini görmek yeni bir ilişkiye başlayacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına delalet eder.

Rüyada otobüse bindirmek sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada otobüs bindiğini görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, büyük bir saygınlık kazanacağına, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini otobüse bindirmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ancak daha sonra sorunların aşılacağına, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet eder.

Rüyada belediye otobüsüne bindiğini görmek rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments