Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oruç bozduğunu görmek

Rüyada oruç bozduğunu görmek

Rüyada oruç bozduğunu görmek güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, çok büyük zararlar edileceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, lüks şekilde yaşayacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, alın terinin karşılığını alacağına yorulmaktadır.

Rüyada oruç bozduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Rüyada oruç unutarak bozmak yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada oruç bozmak yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken orucu bozmak bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine inanılır.

Rüyada yanlışlıkla orucunu bozmak tatsız günlerin geride bırakılacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, üzüleceğine ve pişman olacağına delalet eder.

Rüyada unutarak orucunu bozmak sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, rahat bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada bilerek oruç bozmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına delalet etmektedir.

Rüyada unutarak oruç bozmak alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin oruç bozduğunu görmek iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, çok yüklü kazançlar elde edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments