Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının ödül aldığını görmek

Rüyada başkasının ödül aldığını görmek

Rüyada başkasının ödül aldığını görmek yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, kafa dinleyeceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, büyük kazanç elde edeceğine, yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, o kişiye zararının dokunacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada başkasının ödül aldığını gördüyseniz:

  • Sevginizi göstermek isteyeceksiniz.

Rüyada başkasının ödül aldığını görmek maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına delalettir.

Rüyada ödül aldığını görmek hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına alamet eder.

Rüyada birinin ödül aldığını görmek kendine geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ödül törenine katılmak tabiri caizse ağız tadından olacağına, sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir ödül kazanmak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ödül almak çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına yorulur.

Rüyada askerden ödül almak büyük bir üne sahip olunacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada para ödülü kazandığını görmek dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments