Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ödül almak

Rüyada ödül almak

Rüyada ödül almak yalnız kalmak isteyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ödül almak gördüyseniz:

  • Yaratıcı çözümleri iyi dinleyip kendi durumunuza uygulayabilirseniz, işle ilgili bir problem çözülebilir.

Rüyada ödül kazandığını görmek attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, her daim bereketli işler yapacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada nobel ödülü almak sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işarettir.

Rüyada başkasının ödül aldığını görmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kazancının katbekat artacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada askerden ödül almak hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına tabir olunur.

Rüyada ödül kazanmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ününün çoğalacağına, sessizliğe daha çok ihtiyaç duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ödül vermek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ödül görmek sıkıntı yükleneceğine, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine rivayet eder.

Rüyada altın ödül almak tatsız durumlardan sıyrılamayacağına, yanlış kararlar vereceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments