Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının kızını emzirmek

Rüyada başkasının kızını emzirmek

Rüyada başkasının kızını emzirmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, asil kimselerden çıkacağına, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, şansızlığın kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kızını emzirmek gördüyseniz:

  • Yaşam felsefenizde değişiklik oluşabilir.

Rüyada kızının bebek emzirdiğini görmek şansının her zaman kendinden yana gideceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada bekar kızın bebek emzirmek maddi açıdan nefes alınacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Rüyada kendi kızını emzirmek maddi olarak eksiye düşüleceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, rahata erileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının kızını emzirmek çekilen zahmetin sona ereceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayallerin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşu kızını emzirmek onun yolundan ayrılmayacağına, ters giden işlerin de düzeleceğine, yiyip içeceğine rivayet eder.

Rüyada kızını emzirdiğini görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine delalettir.

Rüyada kızını emzirmek yeni bir hayata merhaba denileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bekar bir kızın bebek emzirmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, afiyette ve keyifte olacağına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments