Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının işyerini görmek

Rüyada başkasının işyerini görmek

Rüyada başkasının işyerini görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının işyerini gördüyseniz:

  • İki dostunuzun birbirlerini kötü şekilde kırmaları da mümkündür.

Rüyada düşmanla iş yapmak insanlar tarafından daha çok sevileceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş yerinden tazminat almak hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada iş sahibi görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına yorulur.

Rüyada bir işin olmadığını görmek işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine işarettir.

Rüyada işinden çıkarılmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden rüya sahibinin hasta olacağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş düşünmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına tabir olunur.

Rüyada ek işe girmek zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, şifa bulacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine inanılır.

Rüyada işyeri arkadaşı görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, bir gönül ilişkisine başlanacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments