Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının gözünü oymak

Rüyada başkasının gözünü oymak

Rüyada başkasının gözünü oymak kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, arabalara ve topraklara sahip olacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, rahat rahat yaşayacağına, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Rüyada başkasının gözünü oymak gördüyseniz:

  • Mevcut durumlara veya isteklerinize uyum sağlayan yeni bakış açıları geliştirebilirsiniz.

Rüyada gözlerini oymak içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın gözünü oymak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, şaşkın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada göz oymak çok sıhhatli bir kişi olunacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet eder.

Rüyada gözünü oymak yol kat edeceğine, ilerleyeceğine, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada başkasının gözünü oymak eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada birinin gözünü oymak bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına inanılır.

Rüyada yılanın gözlerini oymak dertlerin dermanının bulunacağına, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, aile bireylerinin arasının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin gözlerini oymak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet hanifi

Rüyamda tanımadığum bir kadın bir erkek ailemden birilerinin gözünü parmağıyla oyduğunu gördüm benimde gözümü oymaya çalıştılar bende onların gözünü oymaya çalıştım ama yapmadım onlarla iyi olmaya çalıştım anlaşmaya çalıştım

Mehmet hanifi

allah razı olsun sağolun