Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evini yıkılırken görmek

Rüyada başkasının evini yıkılırken görmek

Rüyada başkasının evini yıkılırken görmek hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evini yıkılırken gördüyseniz:

  • Araştırıp soruşturmadan harekete geçmemelisiniz.

Rüyada evin odasının yıkıldığını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin yıkılmasını görmek iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına yorulur.

Rüyada evin duvarını yıkılmış görmek problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıkılan evin altında kalmak bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada depremde evin yıkıldığını görmek işlerinde başarı elde edeceğine, yaşadığı şehirde yeni bir işe gireceğine, maddi açıdan rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada evin balkonunun yıkılmasını görmek karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, bu ortaklıklar ile büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evinin bir kısmının yıkıldığını görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, hayırlı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada evinin duvarını yıkılmış görmek iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunların biteceğine, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments