Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evine misafir olmak

Rüyada başkasının evine misafir olmak

Rüyada başkasının evine misafir olmak parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, belki ölümler görüleceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evine misafir olmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin istenmeyen sonuçlarını öngöremiyor olabilirler.

Rüyada evinde çok misafir görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının evinde misafir olmak hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, bankadaki hesaplarının da kabaracağına işaret eder.

Rüyada evine çok misafir geldiğini görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, zor durumlara düşeceğine yorulur.

Rüyada evine misafir gelmek imkânların çok daha iyi olacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın evine misafir olmak işlerinde aksama olacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde misafir görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada başkasının evinde misafir görmek bol para kazanacağına, sıkıntılarının biteceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine rivayet eder.

Rüyada evine misafir geldiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir süre içinde ve herhangi bir zarar görmeden kurtulacağına, harama göz dikmeyeceğine, çok kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments