Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde misafir görmek

Rüyada başkasının evinde misafir görmek

Rüyada başkasının evinde misafir görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok büyük bir mutluluk duyacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde misafir gördüyseniz:

  • Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Rüyada başkasının evinde misafir olmak hem itibar edineceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada evine misafir gelmek yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, spor yapmaya başlanılacağına işaret eder.

Rüyada başbakanı evinde misafir etmek yalnız kalmak isteyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde misafir görmek keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına yorulur.

Rüyada evinde kalabalık misafir görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi evinde misafir görmek hiç hesapta olmayan bir seyahate, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına işaret eder.

Rüyada evinde misafir ağırlamak temiz saf bir adamla evlenebileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının evinde misafir ağırlamak girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, rakiplerini yeneceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments