Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde banyo yaptığını görmek

Rüyada başkasının evinde banyo yaptığını görmek

Rüyada başkasının evinde banyo yaptığını görmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde banyo yaptığını gördüyseniz:

  • Gereken sorumlulukları almaktan kaçınmayın.

Rüyada evin içinde banyo yapmak hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, eğlence ve renk geleceğine, saygınlık kazanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde banyo yaptığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine, hararetli olayların meydana geleceğine işarettir.

Rüyada evin banyosu görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada kendi evinin banyosunu görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, işlerini sabırla yoluna koyacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başka birinin evinde banyo yapmak hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evinde banyo yapmak hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının evinde banyo yapmak evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada evinin banyosunu görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments