Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi evinin banyosunu görmek

Rüyada kendi evinin banyosunu görmek

Rüyada kendi evinin banyosunu görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, istediği her şeyi elde edebileceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına rivayet eder.

Rüyada kendi evinin banyosunu gördüyseniz:

  • Belli konularda koşullarınızı ortaya koyabilir, pazarlık ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Rüyada kendi evinin banyosunu görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin banyosunu görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birinin evinde banyo yapmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına delalet eder.

Rüyada başkasının evinde banyo yaptığını görmek rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yeni evin banyosunu görmek erken evlilik yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, her nimetin lezzetine varacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına ve Allah’ın lütuflarına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde banyo yapmak girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına alamet eder.

Rüyada evin banyosunu temizlemek kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evinde banyo yapmak gönlünce bir hayat süreceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, hile ile mal elde etmeye inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments