Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının elinde bıçak görmek

Rüyada başkasının elinde bıçak görmek

Rüyada başkasının elinde bıçak görmek hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, sorunlarını gidereceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sıhhat kazanacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, gelirinin de artmayacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde bıçak gördüyseniz:

  • Verilen sözler tutulamayabilir.

Rüyada arkadaşın elinde bıçak görmek sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine rivayet eder.

Rüyada kendi elinde bıçak görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, haneye dertlerin gireceğine  alamet eder.

Rüyada bıçağı eline almak çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine inanılır.

Rüyada ölen kişinin elinde bıçak görmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, işlerinin gerileyeceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine delalet eder.

Rüyada babanın elinde bıçak görmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına işarettir.

Rüyada birinin elinde bıçak görmek çok büyük kazançlar getireceğine, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, iyi niyetlerinin karşılığını göremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinde bıçak görmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına, sıkılacağına ve üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada elinde bıçakla dolaşmak üzerinde devamlı bir sıkıntının hasıl olacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments